Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogin tulevaisuus ja uusi osoiteAloin kirjoittamaan blogia, kun mahani oli yhtä pyöreä kuin ilmapallo. Siitä on reilu 7 vuotta. Muistan, kun etsin itselleni samassa tilanteessa olevia (lue, raskaana) ihmisiä, jonka kanssa voisi jaksaa sitä mahahurmiota, erilaisia oireita ja miettiä millaista sitten on kun on vauva. Löysin yhden sellaisen ja hänen kauttaan innostuin blogin kirjoitamisesta.

Ensin se oli tyypillistä päiväkirjamaista löpertelyä, kuten silloin blogit olikin suurimmilta osin. Kerroin sinne raskauden etenemisestä ja vauvatavaroiden hypettelystä. Siitä tuli minulle erittäin rakas harrastus. Valokuvia olen ottanut pienestä pitäen ja oli ihana kuvailla, jotain muutakin varten kuin pixeleinä kameranruudulla.


Bloggaaminen on ollut minulle ihana oma juttu. Blogimaailma muuttui pikku hiljaa, opin hieman uutta ja halusin tehdä jotain uutta. Vaihtelin nimeä, etsien sitä sopivaa. Olen ollut muutamissa blogiyhteisöissä, jonka ansiosta olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja käynyt erilaisissa tapahtumissa. Voi, niitä aikoja!

Blogi on myös osannut kuormittaa ja rastaa hermoja. Lapsien syntymän jälkeen aikaa ei ole ollutkaan enää niin paljon, kuin ennen. Kappas! On täytynyt priorisoida, ärsyyntyä, kun on unohtanut aiheen josta halusi ehdottomasti kirjoittaa. Tehdä suunnitelmaa ja toteuttaa. Tehnyt kuraa ja tehnyt myös jotain loistavaa. Joskus kuormitus blogin kanssa meni siihen ettei tuntunut olevan enää mitään sanottavaa. Silloin lopetin ja monesti lopetinkin.

Viimeisimmällä kerralla päätin, että en tule lopettamaan blogia. On se niin nähty. Aina päätän, mutta aina palaan takaisin. Ihan aina.


Nyt minusta tuntuu, että olen löytänyt sen oman ääneni. Ihan arjessakin olen joutunut etsimään itseäni, joten blogin kanssa on ollut täysin sama. Päätin jo joskus aikaisemmin, että en ota blogia tosiaan niin vakavasti kuin alkuaikoina. Päätin, että elän ensin, kirjoitan sitten. Kirjoitan niistä asioista, jotka ovat sillä hetkellä elämässä meneillään, pidän taukoa jos tarve vaatii, enkä lokeroi blogiani tiettyyn kategoriaan. Olen aina kirjoittanut lifestylehengellä ja sillä jatkan tästäkin eteenpäin. 


Starbox-blogiyhteisö sulkee ovensa 31.3. ja blogini osoite tulee muuttumaan 1.4. Uusi blogini pitää sisällään tätä minun ääntäni. Haluan kertoa enemmän omasta minimalistisesta elämäntavasta, luonnon ja ympäristön hyvinvoinnista, kodin loistavasta järjestyksestä, vaatteista, kaikesta kauniista ja luovasta. Haluan myös tuoda enemmän esille meidän perhearkea ja ehkä jotain lastenkasvatuksestakin haluan mainita.Toisin sanoen minun arkea. Siksi blogini nimi tulee muuttumaan omaan nimeeni. Se on ja pysyy. Ja kyllä vaikka menisin naimisiin. Heh.

Ja koska te lukijat siellä ruudun toisella puolella olette myös se miksi tätä teen, minulle saa tuoda ideoita kirjoituksia ajatellen, jos jotain tulee mieleen. <3

Blogin tulee siis 1.4. löytymään tästä osoitteesta.

https://www.jonnawallin.fi/

Siihen asti höpistään näillä meiningeillä vielä täällä Starboxin puolella. Meininkejä voi myös seurata instagramissa!

Ihanaa maanantaita kaikille! <3

Ei kommentteja