Sisällön tarjoaa Blogger.

Olen Jonna ja juon kahvini maidolla - Blogini on osana Maitokahvimediaa

*Kaupallinen yhteistyö By Pinja


Huhtikuun ensimmäinen. Silloin on hyvä aloittaa alusta. Ensimmäinen päivä ja ensimmäinen teksti uuden osoitteen puolella. Kun tapaat uuden ihmisen on ensimmäinen askel aina esittäytyiminen ja tutustuminen. Niin ajattelin tehdä myös tämän blogitekstin kanssa.

Olen Jonna. 26-vuotias kahden lapsen äiti. Opiskelen tällä hetkellä sisustus- ja muotialan, artesaaniksi. Tarkemmin sanottuna, minua opetetaan muodin maailmaan ja valmistamaan vaatteita. Vaatteet ovatkin minulle yksi intohimo. Rakastan vaatekaappia, joka on käytännöllinen ja mukava, juuri minulle. Täydellisen vaatekaapin sisällön löytäminen on ollut pitkäaikainen prosessi, mutta nyt olen löytänyt jonkinlaisen balanssin tämän asian kanssa. 

Vaikka rakastan vaatteita, olen myös minimalisti. Vähensin tavaramäärääni syksyllä 2018 ja olo muuttui heti paljon kevyemmäksi. Kuin olisi saanut jälleen ilmaan keuhkoihinsa. Minulle tämä on ollut yksi elämäni kohokohdista. Haluan kuluttaa vähemmän ja elää enemmän. Huomasin, että pienelläkin tavaramäärällä selviää vallanmainiosti. Ja olenkin pitänyt siitä kiinni.


Minulle tärkeitä asioita ovat myös hyvinvointi. Varsinkin mielen hyvinvointi. Sairastuin vakavaan masennukseen vuonna 2017. Hain apua, sain apua ja nyt olen tässä. Paljon, paljon onnellisempana kuin ikinä. Haluan, ettei mielenterveysongelmat olisi enää tabu, vaan vertaistuki, jonka ansiosta pääsee jokainen ylöspäin. Vaikka se oletkin sinä itse, jonka täytyy tehdä se työ selviytyäkseen mielen tuomasta myllerryksestä, on vertaistuki kultaakin kalliimpi. Kuten myös hyvät ystävät. Tänä päivänä näistä asioista puhutaankin paljon enemmän ja se on ihan mahtavaa. 

Huonoina aikoina minua on auttanut kaikki luova ja kaunis tekeminen. Käsityöt, kirjoittaminen, valokuvaaminen ja piirtäminen on omat suosikkini, kun mieliala tuntuu matalalta ja tietysti muutenkin. Mieltä saa kohotettua varsin pienillä asioilla, kuten hengittämällä syvään ja ihanan hitailla ja rauhallisilla aamuilla kahvikupin ääressä. 

Minulle myös eläimet ovat tärkeitä arjessa ja minulla onkin yksi oma kissa. Lisäksi toimin sijaiskotina kodittomille kissoille. Eläimet tuovat arkeen ihanaa piristystä ja tutkittujen tietojen mukaan kissan silittäminen tuo onnellisuutta. Voin todeta tämän tutkimuksen paikkaansa pitäväksi.

Rakastan muuten kahvia. Kahvia maidolla. Nyt blogini onkin osuvasti osana ihanaa Maitokahvimediaa. Olen saanut kuvissa olevan *By Pinja -korun, joka kuuluu Maitokahvimedia Collection -sarjaan. Kannattaa käydä kurkkaamssa muutkin ihanuudet. Omani on Caramel Latte ja tämä oli ehdoton suosikkini!

Minulla on ilo jakaa teille myös alennuskoodi. Koodilla MAITOKAHVIMEDIA saa kaikista By Pinja - verkkokaupasta ostetuista tuotteista -20% alennuksen.

Tervetuloa seuraamaan blogiani! 

Rakkaudella, Jonna

Löydät minut instagramista nimimerkillä @jonnamariawallin ja facebookista Jonna Wallin Blogi

2 kommenttia

  1. Lämpimästi tervetuloa vielä tätäkin kautta. On ollut todella ilo tutustua suhun ja ollaan iloisia, että olet mukana!

    VastaaPoista