Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuinka paljon maksaa Curly Girl -metodin aloittaminen? - Minun tuotteeni ja hinta


Viikko eletty jo kiharapäänä ja annettu hiusten kostua ja muotoutua. Huomasin, että minulla olikin melko kuivassa kunnossa hiukset ja päätin tämän metodin myötä leikkauttaa hiuksia kunnolla. Kasvatusprojekti keskeytyi, mutta se ei haittaa. Pääasia, että saan hyvinvoivat hiukset. 

Kun olin tutkinut tarpeeksi aihetta, oli seuraavana vaiheena ostaa CG-metodiin sopivat tuotteet. Näin opiskelijana hinta mietitytti. Käytin kumminkin melko loppuun muut shampoot ja hoitoaineet (mies saa käyttää loput), jonka jälkeen tottakai oli ostettava uusia.


Eli valitsin omiksi tuotteikseni alkuun nämä;

  • XZ:llän persikkanektari -hoitoaine
  • Garnie Fructis Hoitovoide, aloe air-dry cream
  • Loreali Studio Line -muotoilugeeli
  • Organic Shopin hiusnaamio

Näillä olen päässyt oikein hyvin alkuun ja toistaiseksi hiuksenikin ovat näistä tykänneet. Hoitoaineella hoidan pesemisen ja samaa käytän myös vaikuttamisessa ja hoitamisessa. Olen pessyt huolellisesti ja huolimattomasti hoitoaineen toisen kerran jälkeen pois. Olen hieman testaillut kumpi on omalle hiukselleni paras vaihtoehto.

Garnierin hoitovoiteen jätän hiuksiini ja sen olen kokenut todella hyväksi. Lisäksi sen tuoksu on huumaava. Olen myös tehnyt hoitovoide-vesiseoksen tästä, jota olen käyttänyt freesailuun.

Geeliä olen käyttänyt muotoiluun. En vielä hallitse sen jaloa taitoa, mutta harjoittelen ja annan ensin hiuksieni kosteutua muista tuotteista. Organic Shopin maskia käytän silloin tällöin hoitavana tuotteena. 

Kuten alussa mainitsin, hinta mietittytti minua tämän aloitettua. Mutta omien laskujeni mukaan näiden hinnaksi tuli yhteensä 16,55 euroa. Lisäksi, jos valmista tuotetta ei löydy kaapista niin Final Washin tein Herbinan syväpuhdistavalla shampoolla, joka maksoi muistikuvani mukaan alle 5 euroa. Eli 20 eurolla pääsee hyvin alkuun!Tein kumminkin hutiostoksen aloittaessani. Olin ostanut Varpu Avocado -hoitoaineen pesua varten. Suihkun jälkeen naamaani kihelmöi vietävästi ja se punoitti. Kunnes muistin, että olen allerginen avokadolle ja se nähtävästi näin ulkoisestikin saa minut allergisoimaan.

Jos jotain tuli opittua niin se, että kannattaa välttää vain sitä avokadoa kaikessa.

Harmittaa, kun ei saa tuotteita käytettyä loppuun, mutta onneksi voin laittaa tuotteet kiertoon muille kenelle ne sopii. Lisäksi olen pohtinut luonnonmukaisia vaihtoehtoja tuotteille, mutta ensin menen näillä ja testailen myöhemmin muiden loppuessa niitä luonnonmukaisia tuotteita enemmän.

Mitä tuotteita te käytätte CG-metodissa? Jaa omat suosikkisi kommenttikentässä!

Ei kommentteja