Sisällön tarjoaa Blogger.

Lempijuomani on kahvi

Kaupallinen yhteistyö Kaffa Roasteryn kanssa


Yksi lempijuomistani on kahvi. Rakastan sen makua ja tuoksua. Aloin juomaan kahvia teini-ikäisenä ja jo silloin rakastuin kahviin, jossa on tilkka maitoa. Mitään muuta se ei mielestäni tarvinnut. Tänäkin päivänä kahvi on yksi oleellinen asia arjessani.

Tapoihini kuuluu aamun ensimmäisinä hetkinä keittää kupillinen herkullista kahvia. Rakastan erilaisten kahvien vivahteita ja vaihtelenkin kahvin makua tummasta vaaleaan. Kahvin tuoksu on mielestäni henkeäsalpaava. 

Kun kirjoitan, juon kahvia. Kun piirrän, juon kahvia. Kun on tauko, haluan kahvia ja joskus vain siemailen ja nautin kahvin mausta. Kun ystäviä tulee käymään tarjoan tietenkin aina kahvia ja aloitan jokaisen aamuni keittämällä kahvia. 


Viime päivien aikana olen maistanut ja ihastunut Kaffa Roasteryn, lempeä voima -kahviin. Nimensä veroisesti maku on ihanan lempeä, mutta samalla kivan voimakas. Olen saanut mielettömän kivan fiiliksen juodessani tämän paahtimon kahveja, joita sain testattavaksi kaksi eri makua. Toinen niistä on El Cabro, joka on myös makuaisteille aivan ihana vaihtoehto.

Kaffa Roasteryn arvot kohtaavat myös omien arvojeni kanssa, joten kahvi saa mielestäni vielä paremman vivahteen, kun tietää, kuinka kahvi heillä valmistetaan. Heillä huolehditaan työolosuhteista ja toiminta on ympäristö ystävällistä. Me suomalaiset juomme maailmassa eniten kahvia, joten miksi emme joisi maailman parasta kahvia? - Mielestäni erittäin hyvä pointti.

Me suomalaiset rakastamme kahvia, joten miksi emme panoistaisi parhaaseen. Niin, eettisesti, kuin maunkin kannalta. Näiden maistelujen jälkeen Kaffan kahvit nousevat oman listani kärkijoukkoon.


Odotankin innolla toukokuun alkua, jolloin me Maitokahvimedian naiset pääsemme tutustumaan Kaffa Roasteryyn vielä paremmin. Maitokahvimedian instagramissa on herkullinen arvonta, juurikin näistä kahveista. Kannattaa käydä osallistumassa!

Ei kommentteja