Sisällön tarjoaa Blogger.

#slowmorning - Taannoin katsottu elokuva sai villeimmätkin unelmat tuntumaan mahdollisilta


Katsoin taannoin elokuvan nimeltä Walk. Ride. Rodeo. Elokuva perustuu tositarinaan, kun naisten rodeomestari halvaantuu vakavassa auto-onnettomuudessa, mutta pääsee vielä tekemään rakastamansaa asiaa.

Hevosen selkään ja kilpakentille.

Pitkään aikaan mikään elokuva ei ole syttyttänyt minua tällä tavalla. Elokuva on täydellinen tositarina siitä, että mitä vain ikinä päätätkin se voi olla mahdollista. Kaikki on kiinni sinusta, sinun asenteestasi ja tavastasi elää.

Ihannoin elokuvan päähahmoa Amberley Snyderiä.

Elokuva sai itselleni aikaan vahvaa tunnetta siitä, että minäkin voin onnistua ja edistyä niissä asioissa, joita oikeasti tahdon. Vaikka saattaakin pelottaa, ettei edistyminen tuota tulosta, aina pitää yrittää ja uskaltaa. Sitä paitsi harjoittelu tekee mestarin. Jostain syystä elokuva toi minulle niin paljon pontta, että ne villeimmätkin unelmat alkoivat vaikuttamaan mahdollisilta.

Tarvitaan kumminkin aikaa ja pohdintoja, mutta ne ovat oikeasti mahdollisia!

Tässä teille siis vahva leffasuositus sunnuntaille, sen löytää Netflixistä. Kannatan ehdottomasti katsomaan. Vaikka aihe onkin hevospohjainen, etkä perusta hevosista, sen sisäinen sanoma on täydellinen jokaiselle ihmiselle ja elämän osa-alueille.

Ei kommentteja