Sisällön tarjoaa Blogger.

Minulla ei ole enää päiväkotilapsia - Skoolaus sille!


Saavuttiin kotiin. Kaadoin laseihin meille Pepsi Maxia ja skoolattiin. Viimeinen koulu ja päiväkotipäivä. Tämähän tarkoittaa sitä, että minulla ei ole enää ekaluokkalaista, eikä päiväkodissa käyvää lasta.

Minulla on eskarilainen ja tokaluokkalainen. APUA! 


Tykkään niin paljon olla näiden ihanien tyyppien kanssa. Molemmilla on ihan omat parhaat juttunsa. Toinen on pellavapää ja tuulisviiri, samalla kun toinen on herkkä pohtia ja rauhallisuuden perikuva. Joskus mieleeni juolahtaakin heistä Heinähattu ja Vilttitossu. Meillä on välillä keskenämme ihan omia juttuja. Milloin teleportataan paikasta toiseen (tarkoittaa; säikähtää, kun ei ole huomannut toisen olevan samassa tilassa), nauretaan samoille jutuille ja kommelluksille.

Päiväkotilainen, tuleva eskarilainen jättää nyt taakseen päiväkotirytmin ja siirtyy uusiin tiloihin isona eskarilaisena. Ekaluokkalaisen ensimmäinen vuosi piti sisällään paljon uutta niin äidille, kuin tytöllekkin. Pitäen sisällään haasteita, mutta myös paljon onnistumisia. Nyt hän avaa ovet toiselle vuodelle ja kasvaa päivä päivältä isommaksi.

Huomenna haetaan hänen ensimmäinen koulun todistus!


Tottakai skoolattiin myös äidin vuoden rupeamalle, josta käteen jäi kiitettävä arvosana viimeisimmästä näytöstä ja lisäksi sain kuulla asiakaspalveluni olevan myös kiitettävällä arvosanalla.

Ollaan me aika hyvin suoriuduttu vuodesta ja ensi vuonna aloitetaan sitten taas toinen rupeama. Nyt kumminkin hetkeksi uudet tuulet kesätöissä, lapset saavat viettää lomaansa ja pyhitän vapaapäiviäni heidän kanssa touhuamiseen niin paljon, kuin pystyy.

Ihan varmasti tullaan käymään rannalla, jätskillä ja ehdottomasti rentoudutaan piirtämällä.

Niistä me kaikki tykätään!

Ei kommentteja