Sisällön tarjoaa Blogger.

#slowmorning - Rakastan hitaita aamuja
Rakastan hitaita aamuja. Sellaisia, joissa saa istua sohvan nurkassa, kylpytakki päällään ja vieressä hyvää kahvia.

Näinä aamuina minun kahvikupistani on löytynyt Warrior Coffeen kahveja, jotka ovat mielettömän hyviä. Kahvi nimeltä Peru on ollut aamukahvinani jo useamman aamun, se on mielettömän hyvää ja aamu lähtee hyvin käyntiin. Ei huono ole kumminkaan Kolumbia Dark, joka on sopivasti vahva luomukahvi.

Warrior Coffeen tarina on myös mielenkiintoinen. Rakastan lukemista aamuisin ja kahlasinkin heidän sivut läpi eräänä aamuna. Lukeminen saa aivonystyrät hereille itselläni ja siksi luenkin yleensä kännykän syövereistä uutisia, mutta toisinaan myös lehtiä.

Kyllä pystyn lähtemään nopeastikkin liikkeelle aamuisin, mutta olo on huomattavasti kivempi kun on saanut nauttia sen kahvikupin tyhjäksi istuen, eikä juosten. Siksi yritänkin herätä aina reilusti aikaisemmin aamuina, jolloin on lähdettävä esimerkiksi töihin, kouluun tai muihin askareisiin. Tarvitsen sen oman pienen hetken aamuun, jolloin voin vain istua ja olla. Se kahvikuppi tiukasti käsissä.

Warrior Coffeelta löytyy myös voikahveja. Itse en ole niitä vielä kerennyt maistamaan, mutta odotan kovasti. En ole ikinä maistanut voikahveja, joten nyt on sen aika. Varmasti jonain aamuna valmistan itselleni voikahvin.

Tälläkin hetkellä olen istunut tovin sohvalla. Se kahvikuppi lähettyvillä. Pian alkaa päivän askareet ja kehossa tuntuu siltä, kuin se olisi kerännyt energiaa tänä aamuna. Tämä tyyli sopii minulle ja toisille tietenkin toinen. Mutta...

Rakastatko sinä hitaita aamuja?

Ei kommentteja