Sisällön tarjoaa Blogger.

#slowmorning - Syksy. Lempivuodenaikani.


Rakastan syksyä. Syksyn värejä ja valonkajoja.

Vaikka syksy tekeekin minut yleensä hieman väsyneemmäksi, se ei haittaa. Pidän siitä silti. Se väsyttää, koska valo häviää pikku hiljaa ja alkaa pimeä vuodenaika. Nyt minulla on testissä kirkasvalolamppu.

Rakastan syksyä, koska siinä on paljon värejä. Kaunista ruskaa ja muita maanläheisiä värejä. Ne ovat kauniita.


Olen herkkä kylmälle, mutta syksyllä se ei haittaa. Tykkään pukeutua isoihin villapaitoihin ja kääriytyä viltin alle. Jostain kuulin, että masennukseen sairastuneen henkilön lempivuodenaika on yleensä syksy. Syksy siksi, koska yleensä muidenkin vireystila laskee hieman.

Kesällä kauniina päivänä, tunnen yleensä huonoa omaatuntoa siitä, etten jaksa lähteä nauttimaan tästä kauniista päivästä ulos. Syksyn tullen voi taas ihan hyvällä omalla tunnolla käpertyä sohvan nurkkaan, jos siltä tuntuu. Tai näin minä ajattelen.


Syksy myös inspiroi. Se saa inpiraatioita luovuudelle. Syksyn maisemia on ihana kuvata. Piirtää illan hämyssä ja opetella uusia asioita.

Olenkin tehnyt omille piirustuksilleni oman instagram-tilin, joka löytyy nimimerkillä @wallosart. Hyppää mukaan seuraamaan. Haluan oppia ja kehittyä. Se on tavoitteeni.

Mikä on sinun lempivuodenaikasi?

Ei kommentteja