Sisällön tarjoaa Blogger.

#slowmorning - Tauko tuo positiivisuutta


Tauko. 

Joskus se tunnutaan näkevät negatiivisessa valossa, koska tällä hetkellä ihmiset ovat tehty suorittamaan arkea, kiirehtimään ja etenemään paikasta paikkaan. Mutta minulle tauko tarkoittaa vain positiivista aikaa. Oppii tuntemaan itseään vielä enemmän, keräämään energiaa ja tauko voi tehdä vain hyvää.


Tauko ei tarkoita lopullista. Tauko on vain tauko. Pieni hetki elämästä.

Olen pitänyt taukoa esimerkiksi blogista, kuten huomata saattaa. Kun ennen pidin itsekkin taukoa negatiivisessa valossa, osaan ottaa sen nyt ihan erilaisessa loisteessa. En ole pitkään aikaan avannut tätä näkymää, jolloin alan rustata tekstiä. Aloittaminen oli vaikea, mutta tässä sitä ollaan.

Huomaan näppäimistön äänien rauhouhoittavan.


Pidän tauoista. Töissä, koulussa, kodin askareita tehdessä. Otan välillä myös taukoa arjesta, tyhjennän mielen, otan rentoutumishetken, nautin jostain tekemisestä siihen keskittyen. Taukoja on monenlaisia. En halua uppoutua ruuhkaisen arjen syövereihin pitämättä taukoja. Jo 15 minuuttia itselleen sillä hetkellä mielekästä tekemistä voi tehdä paljon.

Kokeile joskus istua 15 minuuttia hiljaa, tekemättä mitään, olla vain ja ilman sitä puhelinta. Aluksi se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta energiatasot voivat nousta tuossakin ajassa jo paljon.

Huomaan tämän viikon tapahtumien ja liian vähien taukojen pitämisen tekevän minusta väsyneen. On aika taas skarpata ja ottaa se touko. Se hyvä tauko elämästä ja arjen askareista, jonka avulla voi saada vain pelkkää energiaa.

Älä tuhlaa itseäsi. Taukojen pitäminen ei ole ajan tuhlaamista.

Nämä superihanat kuvat on muuten ottanut ystäväni, jonka kuvia voi tiirailla enemmän instagramissa nimimerkillä @lupus_photography

Ei kommentteja