Sisällön tarjoaa Blogger.

#slowmorning - Kahvia ja ajatuksia

Yhteistyössä Turun kahvipaahtimo


Joulukuu on vierähtänyt siivillä ja pian on joulu. Itse en ole päässyt joulutunnelmaan hektisen arjen takia, mutta pian voi rentoutua joulun tunnelmaan ja mukavaan yhdessä oloon. Kiireen keskellä olen yrittänyt kumminkin rentoutua hyvän kahvin saattelemana.

Olen viimeisen kuukauden aikana aloittanut aamuni Turun kahvipaahtimon kahveilla. Juonut niitä ystävien seurassa ja nauttinut iltakahvit, jotta jaksaa loppuillan sen voimalla. Turun kahvipaahtimon kahvit olivat mauiltaan vaaleita ja huomasin, että olen kyllä vannoutunut tummapaahtoisten juoja. Mutta nämä vaaleat kahvit olivat kumminkin oikein hyviä mauiltaan.

Jokainen erilaisella vivahteella tuunattuna. 


Rehellistä vapaapäivää en ole oikeastaan pitänyt, mutta pian tulevat kolme päivää, jolloin joulua vietetään aion ottaa rennosti. Juoda hieman lisää kahvia, antautua tekemättömyydelle ja nauttia lapsien ilosta ja naurusta. Luulen, että sen jälkeen jaksaa taas painaa arkea eteenpäin.

Ei, en inhoa arkeani vaikka tekemistä onkin ollut paljon. Pidän työstäni, pidin koulustani, josta juuri viime perjantaina sain todistuksen käteeni. Ja tammikuussa jatkan vielä kouluttautumista eteenpäin ja hankin itselleni ammattitutkinnon.

Näitä kaikkia olen tehnyt ja ajatellut samalla, kun olen maistanut Turun kahvipaahtimon kahveja yksi maku kerrallaan. 

Ei kommentteja